Webhosting voor al 5€ per maand!

Wij zijn uw webgastheer die uw verbinding verzorgt voor uw site met het wereldwijde web. Uw website is van groot belang voor de profilering van uw bedrijf. Of uw webapplicatie nu een eenvoudige website, een geavanceerd bestelsysteem of webportaal is, 1Point heeft altijd het juiste advies voor u.

Shared Hosting

Uw website wordt via één van onze servers in onze eigen server ruimte bij Signet in Eindhoven met het internet verbonden.

Colocation

U plaatst uw eigen server(s) in onze ruimte zodat u gebruik kunt maken van onze snelle verbinding met het internet.

Full Service Site Ontwikkeling

U kunt bij ons uw totale internet concept neerleggen en wij verzorgen dan het hele traject. Van aanmelden tot online gaan van uw site.

U kunt gebruik maken van de volgende service vormen:

Full Service Contract

Voor volledige verzorging van uw website, waarbij u geen omkijken heeft van wat er moet gebeuren op uw site. Al uw wensen voeren wij voor u uit, en kunnen wij het niet dan zoeken wij voor u de meest geschikte partner om dit te doen.
Extra Optie: Bij drukte of vakantie kunnen wij het telefoon- en mailverkeer betreffende uw website, voor U verzorgen.

Evenementen Service

Met de door U overeengekomen onderdelen in samen werking met een door U aan gewezen PR medewerker, zorgen wij ervoor dat uw website voor een evenement optimaal up to date is en blijft. Uitslagen welke digitaal kunnen worden verwerkt, daarvan dragen wij de zorg voor de juiste koppeling. Tijdens uw evenement zijn wij stand-by voor U.

On Demand en Streaming Video

Ook dit kunnen wij voor uw verzorgen op onze eigen server. Wilt u graag uw video filmpje op uw website! Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.