SCG

Sport Computer Graphic; Is onze partner in digitale tijdwaarneming en uitslagen verzorging van diverse sport evenementen. Zij nemen de tijd en uitslagen met speciale apparatuur waar en kunnen dit presenteren op een mega groot digitaal beeld scherm. Van paardensport tot schaatsen, van volleybal tot tennis, wij verzorgen voor hun de presentatie op internet.
www.scg-nl.nl

Hippo Assistance

Met Hippo Assistance werken wij samen omtrent het verzorgen van wedstrijd gegevens met betrekking tot de paarden sport. Met als hoofd taak alle voor komende secretariaat werkzaamheden en uitslagen. Hippo Assistance is gespecialiseerd in het verzorgen van wedstrijden in België
www.hippo-assistance.be

Ontwerp

Door ons wordt voor ontwerpen in overleg met onze klanten van diverse ontwerpers gebruik gemaakt. Ook is het mogelijk dit met uw eigen ontwerper te doen.

Video opname’s

Voor U en ons worden door Johan Eksterkate video opnames gemaakt, gespecialiseerd in paarden video en bruidsreportage’s.

Fotograaf

Indien u een speciale foto reportages wilt dan hebben wij contacten met gespecialiseerde fotografen welke u site een speciale uitstraling kunnen geven.